Jordens undergång framflyttad till sommaren

Reparationerna av the Large Hadron Collider kommer att ta längre tid än förväntat. Tidigare hoppades forskarna köra igång den under kommande vår, men av allt att döma dröjer det nu fram till sommaren innan den är redo för att kollidera partiklar på allvar.

För er som är oroliga över att experimenten innebär slutet för vår planet betyder förseningen att ni troligen hinner med att fira ännu en av Kungens födelsedagar.

Kontrollera fortlöpande experimentens världsförgörande konsekvenser här.

[via Times Online]

Annonser

4 Responses to Jordens undergång framflyttad till sommaren

 1. Rolf skriver:

  Samma sak sas den gången den första atombomben skulle provsprängas. Men inte hände något speciellt med jorden för det. Jag tror däremot att chansen att det då kunde gått galet var betydligt större än med sommarens experiment nästa år.

 2. Klatuu skriver:

  Hahahaha!
  Jag älskar den där länken. Det känns tryggt att med jämna mellanrum kunna gå dit och kolla att jorden inte har gått under ännu!

 3. Bengt Axmacher skriver:

  Rolf,
  Jag minns den första atomsprängningen. Jag var visserligen bara 8 år, och inte särskilt ängslig av mig än. Men på min fars arbetsplats var två unga ingenjörer så säkra på den förestående undergången att de tog ut sina samlade besparingar, reste till Stockholm och gjorde sig en blöt kväll på Grand Hotell och övernattade därefter. Hemkomna var de panka och tvungna att återvända till arbetsplatsen. När nyheterna om Hiroshima och Nagasaki klingat av gjorde de avbön och började spara igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: