12:34:56 7/8 2009

Ja, 123456789 inträffar idag, och numerologen (vilken utbildning är det?) Eva Jonsson Lundberg säger på Aftonbladet:

– Jag skulle rekommendera alla att tänka igenom vad det är de vill förverkliga, vad de har för drömmar, och tänka på något som de verkligen vill ska hända. Skicka iväg positiva tankar. För sökande personer så är det här en väldigt viktig tidpunkt.

– De flesta som funderat runt det här tror att det ska hända något fantastiskt, att man går upp i något slags universiellt medvetande, får svar och kommer nära gud. Om vi har haft det jobbigt under en tid kan det nu utjämnas och bli bra.

Ja men de flesta som funderat på det här är felunderättade, milt sagt.

Antar att fönstret man har för detta är 1 sekund? Det gäller att vara förberedd då, så man hinner uppleva den sekunden av universellt medvetande och skicka iväg sin önskelista. Men tänk på alla stackare som önskar men inte syncat klockan mot officiell världstid och därför missar med en sekund eller så? Ja då kanske de i alla fall har något att skylla på i efterhand, när önskningarna inte slog in.

Varför ignoreras förresten ”200” i årtalet? Har vi egentligen inte missat med 2000 år här? Och varför ignoreras tiondelar, hundradelar osv? Räknar man dem sker ännu häftigare sekvenser varje dag. Men det är klart, tidsfönstret för det här med önskningar och kosmiskt medvetande kanske blir för kort? Vad säger Ambres?

Bättre skicka önskelistan till tomten.

Annonser

9 Responses to 12:34:56 7/8 2009

 1. Pekka S skriver:

  Jag glömde önska mig något. Hade munnen full av Pasta Tandoori vid tidpunkten. Skit också! Hur ska det universella medvetandet nu höra mina önskemål?

 2. medvetenskap skriver:

  Var inte ens pastan extra god?

  Jag la in det här blogginlägget 12:34, men jag upplevde tyvärr ingen rusch av universellt medvetande. Synd, den insikten skulle underlätta för ämnena i denna blogg.

  Någon annan som märkte något?

 3. Björn Nilsson skriver:

  Nian är väl tveksam? Har för mig att det är ett fel på några år i vår officiella tidräkning pga en miss hos en medeltida munk som råkade tappa bort några år. Inträffade inte det riktiga 2009 för flera (fyra?) år sedan? Hur kan en tidsangivelse som bygger på en felräkning vara så jädrans kosmiskt betydelsefull?

  Hos romarna var väl oktober den åttonde månaden förresten, inte augusti?

 4. Josef Boberg skriver:

  ”…Bättre skicka önskelistan till tomten.” 😉

 5. Pelle skriver:

  Tycker väl iofs att det är roligt med just det klockslaget (som jag iofs inte tänkte på öht förrän nu och låg bakis just då=)) men inte på något numerologist eller kosmiskt plan utan mer faktumet att det är kul att det blir just 123456789. Sen kvittar det om det är rätt år etc eftersom jag inte tror att det händer nåt speciellt.

  Det är kul på samma sätt som att träffa nån som är född samma dag eller om en lottorad skulle bli 1234566789 (eller hur många siffror man använder).

  Hoppas min tanke framgår så man inte framstår som en woo woo.

 6. Josef Boberg skriver:

  “…Bättre skicka önskelistan till tomten.” = mig själv ❗

 7. I’ve been browsing online more than 3 hours nowadays, yet I by no means found any attention-grabbing article like yours. It is lovely value sufficient for me. Personally, if all site owners and bloggers made good content material as you probably did, the internet will probably be much more useful than ever before.

 8. games online skriver:

  You are thinking about creating a solid horizontal line in the bonus ball game.
  Every you put money in, part laptop or computer goes in order to larger lotto jackpot.
  Another consideration is the payout among the machine. https://Jtbtigers.com/atkinsdiet668142

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: