Kvicksilver och vaccin mot svininfluensan

Enligt vaccinkritikerna utgör, utöver squalen, kvicksilvret i svininfluensavaccinet en stor hälsorisk.

Debatten kring kvicksilver i vaccin har framför allt ägt rum i USA. Där hävdar en grupp människor, med kändisar i fronten, att det finns en koppling mellan vaccin-konserveringsmedlet thimerosal (innehåller kvicksilver) och autism. Trots att studier på senare år falsifierat den påstådda kopplingen har föreställningarna levt vidare. Att myten lever kvar även här i Sverige är uppenbart nu när svininfluensavaccinet debatteras flitigt.

Jag tänker inte fördjupa mig i debatten här eftersom Pekka på sin blogg orsakverkan redan skrivit utmärkt i ämnet:

Det innehåller ju kvicksilver!!!!!1!
Vaccination och autism
Nytt bakslag för antivaccinationsrörelsen

På Science-Based Medicine har Harriet Hall skrivit om skräckpropagandan kring svininfluensavaccinet.

(uppdaterad)

[Ab]

Annonser

6 Responses to Kvicksilver och vaccin mot svininfluensan

 1. De Facto skriver:

  Jag har kommit på svaret till kvicksilvret i vaccin!
  Det är ju så klart amerikanska armén och inte WHO som gör ett experiment!

  Genom att tillföra små mängder kvicksilver i människokroppar under lång tid förvandlas vi sakta men säkert till Terminators modell T-1000! En sån variant som agerar i T2.

  Sedan kan dom kontrollera oss via fjärrkontroller som installerats på ISS och mottagarchip i våra hjärnor tillverkade av ”carbon nanotubes”!

  Solklart!

 2. Vaih-levete skriver:

  Och tillsammans med squalen så kommer vi även få hajegenskaper! Vi kommer känna doften av blod på flera kilometers håll. De vill få oss till en super-monster-robot-som-äter-as!

 3. De Facto skriver:

  Aha! Och om vi börjar äta varandra betyder det alltså att vi blir självsanerande! WHO kanske har ett finger med i spelet trots allt!

 4. Bosse skriver:

  Det ligger mycket i redan lagda kommentarer. Hur höga doser av kvicksilver påverkar, kan vi se genom så kallade kända i historien. A. Hitler. Mozart, Vincent Van Gogh, Andrew Jackson 7:e presid. USA, bara för att nämna några som hade svårt att ta vara på sig själva.

  Att respektera kvicksilverförbudet skapar en trovärdighet likaväl som en trygghet.

  Vi har lagar, regler och förbud som skapats i god demokratisk anda. Det finns ingen anledning till att inte respektera detta när det gäller råd om kvicksilver. Kvicksilverförbudet grundar sig i en kunskap och den kunskapen säger att vi inte ska använda oss av läkemedel innehållande kvicksilverföreningar, trots de låga värden som ibland förespråkas. Ingen har kontroll över dessa värden och dess effekter. Kvicksilvermissbruket är över och det är kunskap att ta fram vacciner utan kvicksilver, vilket är fullt möjligt. I Sverige beräknas omkring 1 procent av medborgarna ha en extra känslighet för kvicksilver enligt Dentalmaterialutredningen (2003). – Det är därför märkligt att Sverige inte framtvingat någon valmöjlighet för att skydda denna grupp som riskerar svåra biverkningar. Ovissheter kring kvicksilver har gjort att det har fördömts i vacciner och förbjudits i tandfyllnads material. I Sverige finns för närvarande inte något registrerat vaccin med kvicksilverinnehåll. Vilken information ges medborgarna om biverkningsrisker med vacciner innehållande kvicksilver och vilket stöd ges till de grupper som tvingas avstå från vaccinering. Att trotsa kvicksilverförbudet genom att spekulera är inte skäl nog till att använda kvicksilver i vacciner. Köp in kvicksilverfria vacciner enligt gällande förbud. Att respektera kvicksilverförbudet skapar en trygghet och trovärdighet.

 5. Josef Boberg skriver:

  OBLIGATORISKA (video 54 min) MASSVACCINATIONER ? ! ?… – hälsar Josef

 6. Bosse skriver:

  Till De Facto.
  Det ligger en hel del i det du nämner. Likadana experiment har gjorts tidigare i historien. Genom att komplettera med amalgam i övre kindtänder fick man aggressivare soldater, Fort Knox i USA under utrotningen av indianerna. Native American People. Under nazitiden som bedrevs mycket ockult. Gjordes likadana experiment med soldater.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: